NIEUWS

JUVE EN SPORTING STARTEN SAMEN JEUGDVOETBALACADEMIE

30 mei 2020 \\ CLUB

Voluit voor jeugdvoetbal op ieders niveau. Met de Hasseltse Voetbalacedmie. nemen Sporting Hasselt en Juve Hasselt in samenwerking met de stad Hasselt het voortouw. Alle Hasseltse clubs zijn welkom.

TRAINERSSTAF JUVE HASSELT IS BEKEND

14 mei 2020 \\ PLOEGEN

Voor het seizoen 2020-2021 is de club tot een akkoord gekomen met de trainersstaf voor de A-kern van Juve Hasselt A, alsook bij de T1 voor Juve Hasselt B.

Jan Gielen (rechts) zal de rol van speler-trainer op zich nemen. Joris Menten (midden) wordt duo-T1. Sandro Simone (links) zal fungeren als T2. 
Voor Juve Hasselt B, zal Stijn Celus (foto links) zijn werk van bij Herkenrode verder zetten.
Deze jonge, ambitieuze trainers zijn zeer gedreven om aan de slag te gaan. Hun visie sluit nauw aan met deze van de club. Jong talent beter maken, gekoppeld aan resultaten.

PASDAGEN VOOR DE JEUGD

24 februari 2020 \\ CLUB

In samenspraak met onze kledijpartner hebben we reeds de data vastgelegd voor de pasdagen van de jeugd.

Maandag 11/05/2020 - van 18u tot 21u - Kantine Campus Ten Hove

Dinsdag 12/05/2020 - van 18u tot 21u - Kantine Campus Ten Hove


Voor de senioren zullen we later nog een apart moment organiseren. 

LANCERING VAN HET NIEUWE LOGO EN CLUBKLEUREN

20 januari 2020 \\ CLUB

Na lang wachten, mogen we met veel trots de nieuwe clubkleuren en het nieuwe logo aan u voorstellen.


De clubkleuren zijn uniek in onze regio net als onze club. Het logo is een subtiele verwijzing naar een klassiek 'shield', maar dan in een moderner jasje gestoken. Door een deel van het 'shield' weg te laten, houden we de letter 'J' duidelijk over. Daarnaast is er ook een subtiel, maar toch duidelijke verwijzing naar de hoofdkleuren van respectievelijk Thor Hasselt (groen) en SK Herkenrode (rood). 

DE FUSIE IS EEN FEIT

16 december 2019 \\ CLUB

Het idee leefde reeds geruime tijd, de geruchten werden de voorbije weken alleen maar sterker en vandaag kunnen we het grote nieuws bevestigen dat Thor Hasselt en SK Herkenrode fusioneren tot één club.


Volgend seizoen spelen zowel de jeugd als de senioren van Thor en Herkenrode onder de naam Juve Hasselt. Deze naam - juventus is het Latijnse woord voor jeugd - staat voor de filosofie van de nieuwe fusieclub. Enerzijds ligt de nadruk op jeugdopleiding. Anderzijds staat de naam voor eeuwige jeugd. Inclusief de veteranenploeg kan je bij Juve Hasselt terecht voor voetbalplezier van 4 tot 77 jaar.


Juve Hasselt kort samengevat:

  • Iedereen die graag voetbalt en iets wil bijleren is welkom bij Juve Hasselt. Voor de jeugd is dat in de Juve Academy waar niet het matchresultaat maar wel voetbalplezier en bijleren centraal staan. Bij Juve Hasselt willen we elk spelertje op zijn of haar niveau en op zijn of haar tempo beter maken;
  • de senioren komen volgend seizoen uit in 2 seniorenploegen met bijhorende reserveploegen. Een ploeg in 2° of 1ste provinciale en een ploeg in 4de of 3de provinciale;
  • Twee moderne voetballocaties: de site Ten Hove en de site Stokrooie;
  • Jeugdtrainers van SK Herkenrode en Thor vormen de ruggengraat van de jeugdwerking;
  • Een bestuur samengesteld uit leden van beide clubs. Met Jan De Buyser als voorzitter, Kevin Schouterden als sportief directeur jeugdwerking en Veerle Mulleners als GC zijn al enkele belangrijke functies ingevuld.


Wat worden het logo en de clubkleuren? Hoe verloopt volgend seizoen alles sportief en organisatorisch? Is er al een website voor de fusieclub? Hoe kan ik mijn steentje bijdragen aan de nieuwe club? ... Vragen die we tegen midden januari uitgebreid zullen beantwoorden.


Beide besturen zijn gemotiveerd om eendrachtig de handen uit de mouwen te steken voor Juve Hasselt. We hopen ook op jullie enthousiasme!

RECENT

Juve en Sporting starten samen jeugdvoetbalacademie.

30 mei 2020 \\ CLUB

Trainersstaf Juve Hasselt bekend.

14 mei 2020 \\ PLOEGEN

Pasdagen voor de jeugd

24 februari 2020 \\ CLUB

Copyright ©  E-Desk